POBIERZ KARTĘ KATALOGOWĄ |
PARAMETRY
ZASTOSOWANIE
- produktu sypkie zapakowane np. cukier, kasza, bakalie,
- produkty kiszone np. kapusta kiszona, ogórki kiszone,
- produkty w niskich metalowych puszkach np. ryby, konserwy, kukurydza,
- wyroby mięsne.
WYKRYWANE CIAŁA OBCE
GŁÓWNE CECHY
- Bardzo wysoki poziom detekcji oraz wysoka stabilność pracy podczas skanowania produktów o różnych kształtach wchodzących nieregularnie a nawet dryfująco.
- Ekran dotykowy, umożliwia łatwą obsługę oraz zarządzanie funkcjami (możliwość doprecyzowania manualnych ustawień parametrów).
- Detekcja wszelkich metali, kamieni, szkła, ceramiki, gumy, twardego plastiku.
- Intuicyjna i prosta obsługa.
- Płynne zarządzanie każdą strefą detekcji podnoszące poziom i jakość skanowania.
- Zdalne wsparcie techniczne serwisu w 24h niezależnie od jego lokalizacji.
FUNKCJE SYSTEMU
- 2 poziomy dostępu zabezpieczone hasłem.
- Operator ma możliwość manualnej regulacji nastaw.
- Detekcja wadliwych produktów z uszczerbkiem ( zdeformowany produkt, pognieciona puszka, brak produktu lub produkt niepełnowartościowy).
- Wbudowany kontroler wagowy- skaner X-Ray eliminuje produkty o nieprawidłowej wadze już od 1-5 gram w zależności od typu produktu. Możliwość dopasowania automatycznego separatora do typu badanego produktu.
- System automatycznej diagnostyki oraz kontroli bezpieczeństwa ( wykrycie otwartych drzwi inspekcyjnych w urządzeniu i natychmiastowe zatrzymanie urządzenia i wyłączenie promieniowania lampy X- Ray).
SYSTEM „FROST”
Skaner X-Ray może zostać wyposażony w niespotykany w innych urządzeniach system „FROST” z wbudowanym systemem inteligentnego ogrzewania i termostatu wewnątrz panelu sterowania, który chroni wewnętrzne układy elektroniczne przed wilgocią i chłodem. Jest to jedyna ochrona przed raptownymi zmianami temperatur podczas mycia i zabezpiecza przed absorpcją wilgoci do wewnątrz (na przykład zimna maszyna myta gorącą wodą).